Skip to main content

Kuljetus­palvelut

Tarjoamme yksilöllisiä ja monipuolisia kuljetusratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat kappaletavara-, elintarvike- puutavarakuljetukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluja. Toiminnassamme yhdistävinä tekijöinä ovat yksilöllisyys, tehokkuus ja oikea-aikaisuus.

Liikennöintialue

Suoritamme päivittäistä jakelua Koillismaan, Kainuun, Pohjois-Karjalan, Pohjois- ja Etelä-Savon alueille. Runkoliikenteemme kattaa koko Suomen.

Kappale­tavara­kuljetukset

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy on osa valtakunnallista Kaukokiito-ketjua. Tiivis yhteistyöverkosto takaa asiakkaidemme toimitukset tehokkaasti ja luotettavasti ympäri Suomea. Kaukoliikenteemme kulkee yön yli lähes jokaiselle paikkakunnalle kotimaassa. Vielä kiireellisempiä kuljetuksia varten meillä on valmius tuottaa asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Kappaletavarakuljetukset suoritetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti ovelta ovelle palveluina. Käytössämme on Kaukokiito-järjestelmän koko maan kattava terminaali – ja linjaverkosto. Suuri kapasiteetti mahdollistaa tehokkaat logistiset kokonaisratkaisut.

Elintarvike­kuljetukset

Elintarvikekuljetusten logistisen ketjun hallinta vaatii erityistä tarkkuutta ja ammattitaitoa. Koko kuljetusketju, runkokuljetukset, terminaalitoiminnot sekä jakelu ovat tarkkaan lämpösäädeltyjä. Kuljetamme viileä- sekä pakastekuljetuksia. Laadun yhtämittainen valvonta ja korkealuokkainen erikoiskalusto takaavat kuljetusten turvallisen onnistumisen. Nykyaikainen järjestelmämme mahdollistaa kuljetusten sekä lämpötilojen reaaliaikaisen seurannan ja hallinnan.

Puutavara­kuljetukset

Vaativat arktiset olot asettavat haasteita sekä kuljettajille että kalustolle. Vuosikymmenten kokemus ja vankka ammattitaito mahdollistavat toiminnan onnistumisen armottomissakin oloissa. Koramon veljesten osaamisen taustalla on yli 50 vuoden kokemus puutavara-ajosta. Kehitämme palveluitamme jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä pitkäaikaisen asiakaskuntamme kanssa.