Skip to main content
Kuljetuspalvelua jo yli 50 vuotta

Kantola & Koramo Oy lukuina

Perustettu

1961

Omaa kalustoa

130 kpl

Työntekijöitä

noin 380

Toimipisteet

Kuusamo, Kajaani, Kuopio, Joensuu, Mikkeli ja Savonlinna

6 kpl

Kuljetus­palvelua yli 60 vuotta!

Kuljetusliike Kantola & Koramo Oy:llä on yli 60 vuoden kokemus kuljetusalalta. Liikennöitsijä Viljami Kantola aloitti tavaraliikenteen Kuusamo – Helsinki välillä vuonna 1961. Toiminta yhdistettiin 80 luvulla puutavarakuljetuksia harjoittavan veljekset Koramon kanssa. Vuonna 1992 veljekset ostivat Kantolan osuuden, tällä hetkellä yrityksen omistavat viisi Koramon veljestä. Tänä päivänä toiminnassa on mukana myös kolmas sukupolvi.

Palveluihimme kuuluvat kappaletavara-, elintarvike- puutavarakuljetukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluja. 

Kuulumme valtakunnalliseen Kaukokiito-ketjuun. Tiivis yhteistyöverkosto takaa asiakkaidemme toimitukset tehokkaasti ja luotettavasti ympäri Suomea.

Täsmällisyys ja luotettavuus ovat meille kaiken perusta. Tarjoamme Suomen tehokkaimman ja ketterimmän kuljetus- ja logistiikkaketjun asiakkaidemme käyttöön.Liikennöintialueemme käsittää Koillismaan, Kainuun, Pohjois-Karjala, Etelä- ja Pohjois-Savon talousalueet.Terminaalimme sijaitsevat Kuusamossa, Kajaanissa, Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä ja Savonlinnassa. Liikennöimme yön yli periaatteella terminaalialueiltamme ympäri Suomea.

Kannamme vastuumme ihmisistä, ympäristöstä sekä taloudesta. Nykyaikainen kuljetuskalusto, uudet energiatehokkaat terminaalit sekä optimoitu toiminnanohjausjärjestelmä tekevät hiilijalanjäljestämme merkittävästi pienemmän. Kiinnitämme huomiota myös lajittelun ja kierrätyksen toimivuuteen. Meille on myönnetty ISO 9001- sekä ISO 14001 -sertifikaatit.